Kaszinó nincs letét bónuszok befizetés nélkül

  1. Wirecard Kaszinó: A Legjobb Szerencsejáték Stratégiák és Tippek: A CT Gaming (eredetileg Casino Technology Gaming) egy iGaming cég, amely azokhoz tartozik, akik szárazföldi szolgáltatóként indultak, mielőtt az online szerencsejáték-arénába költöztek.
  2. Hellspin Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinók Alternatívái - Tehát el kell ismernünk, hogy a korlátozott országok listája meglehetősen hosszú.
  3. Btc Kaszinó: A Gyakori Kérdések és Válaszaik: Helyezze a két kártyát arccal lefelé az asztalra, de csak akkor vehető el, ha a másik kártya párban van.

Kaszinó nincs letét nyeremények adóztatása

Winota Kaszinó: Az Ügyfélszolgálat Minősége a Játékosok Szerint
Vannak mindenféle jegyárak, jackpot lehet nyerni, a legnagyobb játék az összes kínál több ezer, ha lehet lapát a fődíjat.
Highroller Kaszinó: Az Online Kaszinók Jövője
Az egyik legújabb kaszinó, amely megnyitja kapuit az indiai játékosok előtt.
A GCB alaposan megvizsgálja a vállalkozás tevékenységét, és meghatározza annak jogszerűségét.

Játszani ingyenes magyar legjobb pörgetésekat 3d

Élő Kaszinó vs. Online Játékok a Perfect Money Kaszinó: Melyik Jobb?
Csak akkor probléma, ha veszítesz.
Tsars Kaszinó: A Biztonság és Megbízhatóság a Játékosok Szemszögéből
Még hosszú utat kell megtenni, amíg minden államban világos törvények és rendeletek vannak az online szerencsejátékokra vonatkozóan, de határozott előrelépés történik.
Highroller Kaszinó: A Játékosokkal Kapcsolatos Leggyakrabban Ismételt Kérdések

Közösségünket, rendezvényinket érintő változások

Szerző: admin Közzétéve:

Kedves Egyesületi Tagok!
Mindenekelőtt szeretném megköszönni, hogy a hívó szóra oly sokan eljöttek a rendkívüli közgyűlésre, melynek napirendi pontjai voltak az egyesület alapszabályának módosítása, elnök és elnökségi tagok választása.
A bíróságra be kellett adni a változásbejegyzési kérelmet a fentiek elfogadtatására. A Győri Törvényszék 2020. február 28-i keltezéssel meghozta a végzést, mely szerint bejegyzésre került a közgyűlésen elfogadott vezetőség, megbízásuk ötéves időtartama, valamint az egyesület angol neve: Hungarian Doll Society.
A napjainkban tomboló koronavírus sok -sok bonyodalmat, gondot  okoz mindennapi életünkben, és átalakítja  az egyesület tagjai által jóváhagyott terveket is:
1. Az áprilisra tervezett rendes közgyűlés elmarad. A civil szervezetekre nézve kötelező számviteli beszámolót  mindeddig a közgyűlés által  jóváhagyottan lehetett csak beadni. Még nem született döntés arra vonatkozólag, hogy milyen módon lehet pótolni a tagok szavazását.
2. A győri Zichy-palotában megrendezésre kerülő 24. Országos Baba és Mackókészítési Verseny időpontja módosul: 2020. november 23 és december 11. között a termeket már nem kell az esküvők számára fenntartani, így ekkor lesz lehetőség a versenyen résztvevő alkotások kiállítására.
Nemrég érkezett  a tájékoztatás arról, hogy a  Németországban ( Coburg, Sonneberg) május végére tervezett,  évtizedek óta megrendezésre kerülő Nemzetközi Baba és Játékfesztivál elmarad.
A  GDS Németországban,  2020. szeptemberre tervezett  világtalálkozójáról a szervezők még nem  közöltek változtatást.
Kívánok mindenkinek jó egészséget! A viszontlátásra!
Keglovich Ferencné Zita
elnök

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük